Moderator: mods
arius pisze:.....
Trampled Under Foot - Wydawało mi się, czy na początku gitarzysta operował perkusją, gitarą i głosem?
JazzyB pisze:Bo Canned Heat to zdecydowanie - kultowy zespół - kto się nie zalapał - nie pojmie
JaRas pisze:Z waszych relacji widzę, że Mick nie dojechał tysz
B&B pisze:JazzyB pisze:No, nie przewidział. Ale już odpisał. Czytaj uważnie. A jak wrażenia z Canned Heat?
Spoko Jazzy, czytam, ale przecież nie przewidziałeśJa tez nie
Canned Heat? Za mało przebojów mają, że udźwignąć koncert na 90 minut...
mickiewicz jr. pisze:JaRas pisze:Z waszych relacji widzę, że Mick nie dojechał tysz
nic ciekawego jak dla mnie, wręcz nuda
Spaniel pisze:JazzyB pisze:Bo Canned Heat to zdecydowanie - kultowy zespół - kto się nie zalapał - nie pojmie
To jest odpowiedź do Twojego sądażu Kasiu, choć nie byłem na północno-wsch. kresach RP
1. Canned Heat
kora_ pisze:Spaniel pisze:JazzyB pisze:Bo Canned Heat to zdecydowanie - kultowy zespół - kto się nie zalapał - nie pojmie
To jest odpowiedź do Twojego sądażu Kasiu, choć nie byłem na północno-wsch. kresach RP
1. Canned Heat
JazzyB, musi sie jednoznacznie określić,do końca nie jestem pewna, czy Canned Heat, był u niego Nr. 1
a kto dalej, tym bardziej
Twój głos, baaa,głosysię nie liczą .
Było jechać !!!
Moze za rok ? wspólnie ?
Biorąc pod uwagę głosy - ( zakrencona bluesem; mickiewicz; B&B ; arius )
Na chwilę obecną,prym wiodą:
1.Trampled Under Foot
2.Dwayne Dopsie&The Zydeco Ellraisers
3.Przytuła & Kruk
4.
- Big Fat Mama
. Canned Heat
5. Why Ducky ?
JazzyB pisze:A propos listy - fajna konkluzja karambola - Super Chikan faktycznie zgrał może i lajtowo, ale wszak towarzyszyli mu biali. Ciekawe, jak zabrzmiałby z pobratymcami???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości